Ik collecteer omdat...

Tijdens het aanmaken van je collectebus kun je een motivatie opgeven. Inspiratie nodig? Kijk hier voor voorbeeldteksten!

Voorbeeldtekst 1

Voorbeeldtekst 1

Als collectant van het Epilepsiefonds weet ik hoe belangrijk het is om je gezamenlijk in te zetten om een verschil te kunnen maken. Vanwege corona gaat de huis-aan-huiscollecte dit jaar niet door, maar gelukkig biedt de online collecte uitkomst. Steun jij mij? Zo halen we samen geld op voor meer onderzoek naar epilepsie, een onderbelichte aandoening waar nog veel onduidelijk over is. Alvast bedankt!

Voorbeeldtekst 2

Voorbeeldtekst 2

Dit jaar kan ik niet langs de deuren vanwege corona. Daarom wil ik je vragen een bijdrage te doen in mijn online collectebus. Doneren is in een paar tellen geregeld, scroll naar beneden voor de mogelijkheden. Steun je mij zodat mensen in de toekomst aanvalsvrij kunnen leven? Alvast hartelijk bedankt!

Voorbeeldtekst 3

Voorbeeldtekst 3

Een kleine bijdrage kan een enorm verschil maken voor mensen met epilepsie. Want mede dankzij jouw steun kan belangrijk wetenschappelijk onderzoek van start gaan. Daarom heb ik deze digitale collectebus aangemaakt. Door naar beneden te scrollen, kun je iets in mijn bus doen. Snel, veilig vanuit huis en online! Alvast bedankt voor je steun.