Voorlichtingsbijeenkomst Neurostimulatie

Bijeenkomst 20 september: NVS en DBS

Wat?

Op dinsdag 20 september is er een voorlichtingsbijeenkomst over Nervus Vagus Stimulatie en Deep Brain Stimulatie. Nervus Vagus Stimulatie (NVS) en Deep Brain Stimulatie (DBS) kunnen een optie zijn voor mensen met epilepsie die onvoldoende baat hebben bij behandeling met medicijnen. Ook het gedrag en gemoed kunnen positief beïnvloed worden. De bijeenkomst over NVS en DBS is bedoeld voor mensen met epilepsie en hun naasten, maar ook voor artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, begeleiders en geïnteresseerden. Inge Brummelhuis, verpleegkundig specialist bij SEIN zal aanwezig zijn als spreker. Lees hieronder meer over de locatie en aanmelding.

 

Waar en wanneer?

Wanneer: Dinsdag 20 september 2022
Waar: Hoofdlocatie SEIN
Dr. Denekampweg 20
8025 BV Zwolle
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

 

Aanmelding

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan voor 12 september aan (aanmelden is verplicht), dit kan per mail (neurostimulatie@epilepsie.nl) onder vermelding van:

  • de datum van de bijeenkomst (20 september of 5 oktober)
  • je naam;
  • telefoonnummer;
  • relatie met epilepsie;
  • en het aantal personen.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een mail naar neurostimulatie@epilepsie.nl of bel naar Marrie op 078-6166060.

Ben je nog niet bekend met NVS en/of DBS en wil je hier nu al meer over weten? Lees alvast onze artikelen over Nervus Vagus Stimulatie en Deep Brain Stimulatie.