De acceptgiro verdwijnt

De acceptgiro gaat verdwijnen. Maar jij bent nog steeds nodig!

Alle banken stoppen per 1 juni 2023 met de verwerking van de acceptgiro. Maar maak je geen zorgen. Samen met andere goede doelen hebben we een alternatief voor de acceptgiro ontwikkeld: ‘Mijn eenmalige gift‘. Hiermee kun je net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift aan ons overmaken.

EpilepsieNL zal tijdig (vanaf 1 april) stoppen met de verspreiding van de acceptgiro. Vanaf dat moment gebruiken wij Mijn eenmalige gift om een bijdrage voor ons werk te vragen. Jouw bijdrage is en blijft belangrijk voor mensen met epilepsie en hun omgeving!

Je kunt Mijn eenmalige gift op twee manieren gebruiken:

  • Vul je de acceptgiro nog in en stuur je deze op aan jouw bank? Dan kun je Mijn eenmalige gift invullen en voortaan aan ons, in plaats van aan de bank opsturen.
  • Gebruik je de acceptgiro om gebruik te maken van internetbankieren? Dan kun je de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als u gewend was met de acceptgiro.

 

Let op: De acceptgiro kun je nog tot 15 mei insturen, de bank heeft dan nog twee weken om jouw acceptgiro te verwerken!

Bel ons gerust als je nog vragen hebt!

We kunnen ons voorstellen dat deze wijziging vragen oproept. Bel ons daarom gerust. Onze donateursservice staat voor je klaar tijdens kantooruren. Bel naar 030 634 40 63 of stuur een mail aan donateurs@epilepsie.nl.